Weesperstraat 402, 1018 DN Amsterdam

020- 4280237
info@amsteloefentherapie.nl

Ook in onze praktijk

Op de locatie van Amstel Oefentherapie hebben diverse paramedische zorgverleners hun eigen praktijk - deels of fulltime - onder hun eigen naam. Voordeel is een groot aanbod aan kennis en vaardigheden. Daar kunnen wij als therapeut en jij als cliënt gebruik van maken. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat van je behandeling. Dit altijd in overleg met jou.

Fysio- en manuele therapie

Bij Praktijk Fysiro kun je terecht voor Fysiotherapie en manuele therapie. De manuele vorm wordt ook wel de ‘eggshell methode’ genoemd. Centraal staat het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam. Naast manuele therapie worden behandeltechnieken uit de fysiotherapie gebruikt, naast ontspanningsoefeningen en massage om te werken aan herstel.

Lees meer...

Haptotherapie

Haptotherapie richt zich op het behandelen van klachten die ontstaan als je dagelijks functioneren niet goed is afgestemd op je innerlijke gevoelsleven. Haptotherapie werkt aan herstel van verbondenheid met je zelf en je omgeving, waardoor handelen naar gevoel vanzelfsprekender wordt.

Lees meer...

Stottertherapie

Stottertherapie is er voor alle leeftijden, zowel beginnend als chronisch ontwikkeld. Bij beginnend stotteren is het doel vloeiend leren spreken. Bij chronisch stotteren is de therapie gericht op een gemakkelijke manier van spreken zonder gevoel van angst of schaamte.

Lees meer...