Weesperstraat 402, 1018 DN Amsterdam

020- 4280237
info@amsteloefentherapie.nl

Ook in onze praktijk

Op de locatie van Amstel Oefentherapie hebben diverse paramedische zorgverleners hun eigen praktijk - deels of fulltime - onder hun eigen naam. Voordeel is een groot aanbod aan kennis en vaardigheden. Daar kunnen wij als therapeut en jij als cliënt gebruik van maken. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat van je behandeling. Dit altijd in overleg met jou.

Haptotherapie

Haptonomie gaat over voelen. Hapsis betekent gevoel, tasten, aanraken. Nomos staat voor het geheel aan regels of wetmatigheden. Je kunt het zien als ‘de leer van het gevoel’.

Lees meer...

Haptotherapie

Haptotherapie richt zich op het behandelen van klachten die ontstaan als je dagelijks functioneren niet goed is afgestemd op je innerlijke gevoelsleven. Haptotherapie werkt aan herstel van verbondenheid met je zelf en je omgeving, waardoor handelen naar gevoel vanzelfsprekender wordt.

Lees meer...

Diëtist en Leefstijlcoach

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Nu wel meer dan ooit. Maar gezonder leven, hoe doe je dat?

Als diëtist en leefstijlcoach kan ik hierbij helpen. Denk aan afvallen of aankomen, gezond en volwaardig eten bij o.a. zwangerschap, lactatie, aandoeningen en ziekte zoals kanker, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, diabetes, COPD, verminderde nierfunctie, prikkelbare darmen… Geen hulpvraag is mij te gek.

Lees meer...