Weesperstraat 402, 1018 DN Amsterdam

020- 4280237
info@amsteloefentherapie.nl

Team

We zijn een team van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck met ieder zijn eigen inbreng. Maak kennis met ervaring en specialisaties.

Sigrid Stam

Ruim 18 jaar werk ik met veel plezier als oefentherapeut Cesar. Mijn affiniteit is vooral gaan liggen bij psychosomatische, oftewel spanningsgerelateerde klachten. In 2011 heb ik hiervoor de HBO opleiding Psychomatiek afgerond en ben geregistreerd psychosomatisch oefentherapeut en begeleid veel mensen met SOLK (somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten). Daarnaast ben ik gespecialiseerd in slaapproblematiek en gecertificeerd slaapoefentherapeut www.slaapoefentherapie.nl

Lees meer...

Maartje Michielse

In 1991 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Na een aantal jaren werken in Castricum en Katwijk heb ik in 1996 een praktijk in Amsterdam overgenomen. In 2007 is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie.

Lees meer...

Nanda Duin

Al lang heb ik interesse in, en om, te bewegen, de energetische uitwerking hiervan en de holistische gedachte dat lichaam en geest een zijn. Deze interesse heeft me via Tai Chi, sinds 2004 geef ik hierin les, naar Oefentherapie Cesar-Mensendieck gebracht. In beide staat een natuurlijke manier van bewegen centraal. 

Lees meer...

Monique Benschop

In 2000 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Naast deze praktijk heb ik een praktijk in Huizen. Sinds 2007 ben ik geregistreerd en werkzaam als Kinderoefentherapeut.

Lees meer...