Weesperstraat 402, 1018 DN Amsterdam

020- 4280237
info@amsteloefentherapie.nl

Team

We zijn een team van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck met ieder zijn eigen inbreng. Maak kennis met ervaring en specialisaties.

Sigrid Stam

Ruim 15 jaar werk ik met veel plezier als oefentherapeut Cesar. Mijn affiniteit is vooral gaan liggen bij psychosomatische, oftewel spanningsgerelateerde klachten. In 2011 heb ik hiervoor de HBO opleiding Psychomatiek afgerond en werk als geregistreerd psychosomatisch oefentherapeut. Ik begeleid tevens bij SOLK (somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten) en slaapproblematiek

Lees meer...

Maartje Michielse

In 1991 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Na een aantal jaren werken in Castricum en Katwijk heb ik in 1996 een praktijk in Amsterdam overgenomen. In 2007 is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie.

Lees meer...

Karolien Steijaert

‘Slechts door te bewegen blijf je in evenwicht’ van  Schauble is mijn motto.

Sinds 1992 werk ik met veel passie en enthousiasme als oefentherapeut. Bewegen heeft mij altijd geboeid. Samen met u onderzoek ik waar uw klachten vandaan komen. Op basis daarvan maken we een behandeltraject om op een persoonsgerichte manier tot een oplossing van uw probleem te komen. In de loop der jaren heb ik diverse nascholingen en opleidingen gevolgd en heb mij zo gespecialiseerd in behandeling van :

Lees meer...

Monique Benschop

In 2000 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Naast deze praktijk heb ik een praktijk in Huizen. Sinds 2007 ben ik geregistreerd en werkzaam als Kinderoefentherapeut.

Lees meer...